0
$\begingroup$

I have added a mirror modifier then the skin modifier to my mesh.

I get this:

problem

But I'm supposed to have this:

No problem

What I did I do wrong ?

$\endgroup$
5
  • 1
    $\begingroup$ are you sure you added the right screenshots? I mean both show the object before any modifier has been applied. I can't tell the difference. $\endgroup$ – stacker Nov 2 '14 at 12:02
  • $\begingroup$ @stacker the mirror and skin modifiers have been used but the two screenshots do look identical to me, just from different angles. I think by “applied” he means used, not actually applied. $\endgroup$ – PGmath Nov 2 '14 at 13:54
  • $\begingroup$ @PGmath Sorry you're right, when I say "applied" I want to say used. $\endgroup$ – Loupo Nov 2 '14 at 14:30
  • $\begingroup$ @stacker when you put "mirror" in the first one is supposed to get the 2nd picture but my shape does not change. $\endgroup$ – Loupo Nov 2 '14 at 14:30
  • $\begingroup$ The pictures appear to differ in the concave/convex respect of the beam that runs the center of the object $\endgroup$ – Scalia Nov 3 '14 at 22:34
4
$\begingroup$

Your vertices are not at the exact center.

enter image description here

change their position to 0 on the concerned axis enter image description here
This should fix your problem
enter image description here

This could be avoided using clipping in the mirror modifier.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.