0
$\begingroup$

I am making a character and I finished the weight painting, but when in pose mode, one of the hands isn't going all the way. Is there anything I did wrong?

enter image description here

enter image description here

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ Hi Please use a title that reflects the content of the question. It should be descriptive but succinct, unique and identifying, summarizing the issue so that users can at a glance understand what your post is about. Use the edit link below your post and avoid anything not strictly essential to the post. Remember, your title is the first thing potential visitors will see, and makes your question findable for future users. See "What is the problem with posting an image or link and asking “How do I do this?"" $\endgroup$ Jan 13 at 6:06
  • 1
    $\begingroup$ Hello and welcome. Rather than take photos of your monitor post actual screenshots instead, see How to take a screenshot. Photos are harder to read because we have to look past external interferences (like reflections, smudges or Moiré patterns) and guess if we are looking at hardware issues such as a malfunctioning display or connections, a software level issue like driver malfunction or glitch, or actual artifacts or issues with the model itself. $\endgroup$ Jan 13 at 6:07
  • $\begingroup$ Also please share your file: blend-exchange.com $\endgroup$
    – moonboots
    Jan 14 at 9:44

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.