0
$\begingroup$

When I try to export this item as a collada, nothing exports. It will sometimes go through with the export (when I export as collada - default) but nothing is actually in the file. When I try to export as collada - avastar I get : 'Nothing to export' and the option to export 'Selection only' is grayed out.

I noticed that when the item is selected, in the top bar it says Objects : 0/7 which I assume means its not registering the object even though its physically there.

Any suggestions?

Screenshot

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Please provide your .blend file $\endgroup$ – Tak Feb 28 '17 at 1:41
  • $\begingroup$ This file uses Avastar - <img src="http://blend-exchange.giantcowfilms.com/embedImage.png?bid=2824" /> $\endgroup$ – goldspiral Feb 28 '17 at 3:03
  • $\begingroup$ I've tried exporting as collada and it worked, and then imported the exported one and it worked as well. $\endgroup$ – Tak Feb 28 '17 at 3:26
  • $\begingroup$ I even tried exporting with a newer version of Blender - no success. It may be because of the Avastar addon? $\endgroup$ – goldspiral Feb 28 '17 at 4:41
  • $\begingroup$ Not sure, Do you want me to send you the exported collada .dae model? $\endgroup$ – Tak Feb 28 '17 at 4:47
1
$\begingroup$

I identified that there is an issue when I import a collada, and then save the file as .blend. When I reopen the .blend file, the collada object is not editable like shown above. How to fix it, I'm still not sure. I had to delete the object and re-import the collada, losing my rigging and uvs.

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ Don't answer your question when you want to give more details since it's not an answer to the question. It's better to edit the initial question. $\endgroup$ – Pyros Oct 4 '17 at 10:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.