2
$\begingroup$

I can see my object fine in rendered mode.

I can even see my object fine with a particular camera in rendered mode.

However, when I switch to a particular camera, I can no longer see the object in rendered mode. I have tried hiding/unhiding, clipping distances in camera settings and on viewport tab, the output looks good in the node editor, and I have gone through all of the solutions I could find on here. Here is the camera that I can't see the object with:

enter image description here

Here is the camera that I can see the object with: enter image description here

I am not too familiar with depth of field settings yet so it might have to do with that. I thought if I adjusted the aperture settings it would account for that. Here are the settings I thought you would need to see:

enter image description here What're your thoughts and thanks!

Tyler

$\endgroup$
4
  • $\begingroup$ Please add an image showing the settings for the second camera. Where is the camera aiming at? Are there any objects blocking the camera view? Are you using any "depth of field"? Please use the edit link at the bottom of your question (i.stack.imgur.com/lXFuK.png) and add more information on how you set up your project. $\endgroup$
    – user1853
    Mar 17, 2018 at 21:34
  • $\begingroup$ @cetaton I edited the question so it would be more relevant and just about to read that link you sent me. I'll keep you updated $\endgroup$
    – Tyler Dahl
    Mar 17, 2018 at 21:42
  • 2
    $\begingroup$ Possible duplicate of Cycles Render Renders all white and Rendered image is just grey $\endgroup$
    – user1853
    Mar 17, 2018 at 21:43
  • $\begingroup$ The link you referred me to was the answer. Sorry I wasn't able to find that earlier. Thanks so much for the help man!@cegaton $\endgroup$
    – Tyler Dahl
    Mar 17, 2018 at 21:45

0

Browse other questions tagged or ask your own question.