0
$\begingroup$

I’m having an issue where some of my animations are not exporting with my model/armature. I designed everything in Blender and I’m trying to export as FBX to import into Unity. For my main character I designed 19 animations. But for some reason, when I export as FBX, 6 of those animations disappear. The file is too big to upload here but I would gladly send via email (briankenny718@yahoo.com). Any help would be so greatly appreciated!

$\endgroup$
1
$\begingroup$

You may want to watch the first 8 minutes to know how the action editor and the NLA work. https://youtu.be/84ALxrtBkps?t=1013 In general the clips you are not seeing, are in "replace" mode or have not been stored correctly on the Action Editor with it´s corresponding user (but as a fake user), are not present on the graph editor and are not taken in acquaintance.

If you find this is the answer, thank you for your consideration to vote me as the answer by clicking to the left :the icon with a check mark and upvote this answer.

BFCT_Schiller

| improve this answer | |
$\endgroup$
  • $\begingroup$ Thanks so much for your response, I'll look into this and let you know how it goes. $\endgroup$ – BK77677 Apr 13 '19 at 23:08
  • $\begingroup$ Hi all, here you can download the file: pasteall.org/blend/index.php?id=51570 $\endgroup$ – BK77677 Apr 18 '19 at 1:04
  • $\begingroup$ Yes, those missing animations had to be added in the NLA editor, by selecting the animation in the Action Editor, then clicking the button with the two down arrows in the NLA editor. Thanks so much for leading me to this discovery, I greatly appreciate it. $\endgroup$ – BK77677 Apr 19 '19 at 20:52

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.