Linked Questions

3 votes
1 answer
12k views

Why does one of my objects disappear when I render? [duplicate]

I'm new to Blender and I finished one scene. Everything is good when I look at the scene in the object mode or rendered preview, but when I actually render the scene, my doughnuts disappear and the ...
Maria's user avatar
  • 31
1 vote
1 answer
3k views

No Lights at Final Render [duplicate]

When I try to render my scene, there are no Lights at Final Render. But if I use Shift+Z shortcut to see a preview, all works fine. I really don't understand what is going on... Can you guys help ...
Huseyinekrem's user avatar
0 votes
1 answer
3k views

Smoke not rendering in cycles render [duplicate]

I'm currently attempting to use a smoke effect to create an animation. the effect is working fine in solid mode but when I go to render view the smoke does not render. I'm not sure why this is, and ...
aidan rae's user avatar
0 votes
1 answer
3k views

Why doesn't render animation work? [duplicate]

I made a rather simple animation using video sequence editor (mostly blinking between two images), but for some reason I cannot render it. When I clicked render animation, all I see in the render ...
aky-her's user avatar
  • 2,094
0 votes
1 answer
1k views

Blender black screen render [duplicate]

I made a model of Harry Potter. but when I render the model it's just a black screen.Duplication is on none. Seams to be nothing wrong with the node setup and render icon is checked on all the ...
Andre's user avatar
  • 1
1 vote
1 answer
2k views

All white in Eevee render [duplicate]

When I try to render image or animation it firts turns normal (1st image) but then it become all white (image 2) Also there is link for .blend file Please help
ThePigeonKing's user avatar
0 votes
1 answer
2k views

Rendered image is different than Camera view [duplicate]

I am new to Blender even to the world of animation. I have 4 cameras and I have bind them with markers in the timeline. When I animate they change fine. When I open the Render view from the button ...
Pulkit Goyal's user avatar
2 votes
1 answer
2k views

Camera can't see object, it only renders the background [duplicate]

I've got a problem while trying to create a smoke simulation in blender 2.79 (internal render). I have already made a simulation which is appearing in the render mode, but when I'm trying to render it ...
Sheim's user avatar
  • 109
0 votes
1 answer
674 views

Render of animation all black [duplicate]

I have looked at literally almost every post about this issue but none of them fixed my problem. If you can help me I would not be able to thank you enough! you can download it here
zeke's user avatar
  • 9
3 votes
1 answer
1k views

Render missing part of the object [duplicate]

I'm rendering a cartoon figure, it's working fine in Render preview, but missing the feet in final render. This always happen when the cartoon is far from the camera. I have set the camera Clip End to ...
szmtl's user avatar
  • 31
1 vote
1 answer
960 views

Objects keep disappearing over long distances [duplicate]

If I make an object like a cloud and put it far away, it disappears in the render. Is there any tricks to fix this?
Tucker's user avatar
  • 534
0 votes
1 answer
1k views

Camera in Blender 2.8 only rendering the background [duplicate]

I am currently modelling a kitchen bench and sink, and I went to make a test render, but it just showed up as the background color. no matter how I aligned the camera the render stayed the same. I am ...
RedBlueCarrots's user avatar
0 votes
1 answer
600 views

Rendered image doesn't show what Rendered Viewport shows... (pictures below) [duplicate]

It's kind of an interesting result. Here is how render viewport should look on frame 1: Here is what happens when I press F12: It's like I have a second camera (although I don't) somewhere below. ...
Boyka's user avatar
  • 165
0 votes
1 answer
988 views

Camera not showing anything when rendering [duplicate]

I have 2 cameras. It's working perfectly when I play the animation in preview. The first camera works perfectly. When I press F12, it's rendering: However, after the frame goes to camera 2, Blender ...
awid's user avatar
  • 1
1 vote
1 answer
704 views

Camera (F12) wont render correctly [duplicate]

I have a small problem. The f12 wont render correctly. This is my viewport: and this is the f12 image: Blender File here: https://jmp.sh/pIbvOCR Could someone please help me :)?
Khyta's user avatar
  • 157

15 30 50 per page
1
2 3 4 5
12