Linked Questions

0 votes
1 answer
2k views

Objects missing in final render [duplicate]

whenever I try to render an image all the props/rigs and sky appear in the final render but the actual scene/environment does not. this is what I'm trying to render: this is what is rendering: ...
joey_t's user avatar
  • 1
0 votes
1 answer
481 views

Ground not rendering [duplicate]

For some reason, my ground is not showing up. It appears in the 3d view mode, but disappears when I render it. My ground is set to render, but it won't show up. Here is the file
mithrak's user avatar
3 votes
1 answer
578 views

Meshes wont show up in render [duplicate]

So I've almost finished a huge project that I have spent hours upon hours creating and now I don't know what to do, I've looked up so many things to try and fix it but none worked as you can see here ...
Jac's user avatar
  • 31
0 votes
1 answer
237 views

Asset not rendering [duplicate]

Please see the attached screen shot. Notice the floor. In the top of the picture I am looking at a quick render in the viewport pressing shift+Z, In the bottom window is the render out from a "proper ...
David Oulton's user avatar
0 votes
1 answer
67 views

Why some objects are not rendered in the final rendering? [duplicate]

So this is how it looks when I get a preview rendering in the 3D viewport: https://i.stack.imgur.com/XGkPr.jpg This is how it looks when I press render for a final result: https://i.stack.imgur....
Rickyss -'s user avatar
1 vote
1 answer
80 views

I'm having a problem with the visiblility of an object just in cycles [duplicate]

Im having a problem, an object is invisible in cycles, in eeve and in 3d view the visiblity is normal. For detail, the object is invisible but selectable like its there but not visible and I'm using ...
Dante Klomp's user avatar
0 votes
1 answer
70 views

When I render, only some emissions and some gloss render, while others doesn't [duplicate]

I've worked in blender for a bit over 2 years now, and I've never encountered something like this before. I was modeling a stage (for performances, etc) and when I tried to render, some of the ...
vDan's user avatar
  • 93
0 votes
0 answers
50 views

Objects won't showup in render view [duplicate]

I can't find the solutions for this one. Basically the object are not showing up when I switch to render view ( the legs in cycles , the round base in Blender render )
Hell Riegel's user avatar
-3 votes
1 answer
44 views

One item shows up the render, but another doesn't [duplicate]

I'm making a scene with the Death Star and a TIE fighter flies by it. But the TIE fighter won't render. What do I do?
Skyler's user avatar
  • 1
1 vote
0 answers
27 views

My 3D View is not the same as my render result [duplicate]

I'm new with blender and I don't know what's happening with my 3d model. This is what it looks like with 3D view When I tried to render, this is the result that comes up with I've google some ...
ardian fakhru's user avatar
0 votes
0 answers
25 views

Why is my object missing in the render? [duplicate]

I recently rendered a project i was working on and found that the main object was missing in the final render. I checked older versions of the file and it was all the same. What could it be? the ...
Irenäus Blaszkiewicz's user avatar
0 votes
0 answers
9 views

I got problem when I rendering my character it only render my arm [duplicate]

Just only one object is rendered I'm using blender render and Version 2.79
vojta's user avatar
  • 1
27 votes
11 answers
71k views

Why does my object not show up?

This is meant to solve this problem once and for all. What is every reason an object isn't showing up in a render or viewport in when using the cycles render engine?
JakeD's user avatar
  • 8,447
47 votes
3 answers
197k views

Object not visible in render

I have a model which you can see here (camera perspective). In the second image, you can see how the render turned out. I'm at my wit's end trying to figure our why it's not showing up in the render....
Luke_0's user avatar
  • 1,195
4 votes
2 answers
11k views

Objects not showing in final render

When I switch to render mode, they show up, and they show when pressing F12, but when clicking the 'Animation' button, nothing shows. If anyone knows how to help, please do. Edit: I have enabled ...
OstimeusAlex's user avatar

15 30 50 per page