0
$\begingroup$

It's kind of an interesting result.

Here is how render viewport should look on frame 1:

enter image description here

Here is what happens when I press F12:

enter image description here

It's like I have a second camera (although I don't) somewhere below. What is even weirder is that If I place the camera behind the wall...

enter image description here

it shows everything correctly (example cube is seen):

enter image description here

As you can see, my camera is following an object that is on Bezier curve WHILE being on Bezier curve (right) itself. This animation is working perfectly on rendered viewport but not if I use ctrl+F12. Just the same grey viewpoint.

What could be the issue?

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Do you have a compositing node setup? Also, upload your file here $\endgroup$ – Akados Jan 20 '18 at 20:41
  • $\begingroup$ Nodes are there. Blend is added. $\endgroup$ – Boyka Jan 20 '18 at 20:56
2
$\begingroup$

You appear to have a plane in front of your objects and the camera:

enter image description here

Which is not visible in the file because it was hidden:

enter image description here

You could either delete the Plane object or hide it from the camera render (Check the camera icon).

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ If this answered your question, press the check mark next to my answer to mark this question resolved. $\endgroup$ – Akados Jan 20 '18 at 22:06

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.