2
$\begingroup$

enter image description hereenter image description hereI need to motion track a fireplace to some footage. Everything looks fine in the render preview, and even in the viewport, however the actual file that renders doesn't have a fire, and the emitter is see through looking.

enter image description here enter image description here enter image description here

The photos are of the render itself, and the render preview.

$\endgroup$
8
  • $\begingroup$ Can you post your material setup for the fire domain in your original message. Most of the case the material was not setup correctly $\endgroup$
    – J. Bakker
    Commented Jan 19, 2018 at 12:21
  • $\begingroup$ Second thought is to check on how your render layers are configured. Can you please attach your blend file? $\endgroup$
    – J. Bakker
    Commented Jan 19, 2018 at 14:32
  • $\begingroup$ I added the material setup (I think?) but i couldnt figure out how to add the .blend. $\endgroup$
    – JumpForJoy
    Commented Jan 21, 2018 at 17:20
  • $\begingroup$ Please show the nodes you are using in the compositor $\endgroup$
    – user1853
    Commented Jan 21, 2018 at 17:25
  • $\begingroup$ Sorry if this sounds dumb, but are the nodes not what i just added? The very first picture? $\endgroup$
    – JumpForJoy
    Commented Jan 21, 2018 at 18:20

1 Answer 1

1
$\begingroup$

Use the rendered layer's image on top of the background plate using Alpha Over:

enter image description here

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .