0
$\begingroup$

I was making a bridge but while smoothing with loop cuts, I just cant add loop cuts (on the blue part). I tried inverting the normal behind the faces(in the second pic) but it didnt solve it. I also tried to delete the faces and do them manually but i still cant add loop cuts and also increases the amount of loopcuts needed. *Note: Note sure if that's needed, but i have a mirror mod on too. Subsurf On

The Face i'm talking about is the one above the selected one...i cant add a loop cut there...

It's the first project im trying by myself(out of my own imagination), so i dont want to be discouraged...

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ Loop Cuts will only work properly with quad based topology and as far I can see there is and ngon which is preventing placing Loop Cut. $\endgroup$
    – cgslav
    Oct 23, 2017 at 12:21
  • $\begingroup$ Yep! Thx i fixed it using triangular faces instead... $\endgroup$ Oct 23, 2017 at 12:53

1 Answer 1

1
$\begingroup$

Nevermind i fixed it by deleting the face and used triangular faces instead. This let me add the loop cuts. enter image description here

$\endgroup$
1
  • $\begingroup$ You could lower amount of faces and improve the edge flow by dissolving 2 diagonal edges which form the tris and connecting the edge loops from the bottom either with Knife or Connect Vertex Path tools $\endgroup$
    – Mr Zak
    Oct 23, 2017 at 13:59

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .