0
$\begingroup$

enter image description here

I downloaded a character and when I open it the bones work. But after I append it to another project the pose seems not to go on. The skeleton is in pose position. Did I append in a wrong way or what could be the solution?

The first picture is from the original character that I found on the blendswap. The bones work there.
The second picture is when I appended it in my project but why can´t I move any bone there?

enter image description here

$\endgroup$
9
  • $\begingroup$ Please give some more infos (screentshot of model with his modifiers, the rig, and so on ....) or upload your file to get examinated. $\endgroup$ Sep 16, 2017 at 12:55
  • $\begingroup$ are these pictures inaf or do you need more info ? $\endgroup$
    – node
    Sep 17, 2017 at 13:04
  • $\begingroup$ From the first picure I can see that an FK forearm bone is selected, while in the N panel the FK/IK slider is set to IK, so the FK bone will not influence the character's arm. If this is not the problem, I think you should upload the file. Anyway, I don't think it's an appending issue: probably the appending procedure resets some not stored hidden controls (like the IK/FK one). $\endgroup$ Sep 18, 2017 at 7:25
  • $\begingroup$ sorry to bother, but how do i upload in this section ! $\endgroup$
    – node
    Sep 19, 2017 at 10:47
  • $\begingroup$ You can use this site and the write the adress in theese comments blend-exchange.giantcowfilms.com $\endgroup$ Sep 19, 2017 at 16:31

1 Answer 1

1
$\begingroup$

In object mode select the rig, press L (make local) and choose "All".

enter image description here

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ That´s great, it worket , thank you very much . $\endgroup$
    – node
    Sep 24, 2017 at 22:42
  • $\begingroup$ You're welcome, please accept the answer clicking on the relative up arrow. $\endgroup$ Sep 25, 2017 at 7:34

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .