0
$\begingroup$

I am having a few problems in BGE in relation to animations.

  1. I have a parent and a parented object. When I move the parent in the game, the child objects move fine, but as soon as they have to play an animation, they go to their original parenting place, and play the animation there.

  2. I have a helicopter animation. When the helicopter needs to go faster, it rotates on the y-axis. However, in the game, when I rotate the helicopter, as soon as I play the animation, the helicopter snaps back into the angle it was animated. When I change the action actuator to 'add', when the animation plays, the helicopter flips upside down.

I must apologize, but I do not know how to attach a blend file. If necessary, you can tell me.

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ https://blend-exchange.giantcowfilms.com there you can upload blend files, use edit to paste the link in your question. also you may want to add somes images of the dope sheet or action editor and more. Have nice day. $\endgroup$ – Strapicarus Sep 10 '17 at 3:57
  • 1
    $\begingroup$ Hello and welcome. Please keep only one question per post, ask as many as necessary $\endgroup$ – Duarte Farrajota Ramos Sep 10 '17 at 23:24
  • $\begingroup$ I figured It out! When I have to play an animation, I need to change the actuator to add, or local. I think this is it. Thanks! $\endgroup$ – sterling Sep 21 '17 at 4:43

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.