1
$\begingroup$

I am still noob, following tutorials, but i can copy and paste like a pro, that said, here is my problem:

In VSE, i set dimensions to 1280x720, a lot of my clips are 1920x1080 (or 4x3 ratio), and as i animate, i get video that is 1280x720, but when i go full screen, video is centered in the middle of screen (my monitor is 1920x1080). I tried add->effect strip->modify but still same results...

is there a setting i missed, miss clicked, or do i have to convert all my clips to 1280x720 first, before importing them to blender...?

I am using 2.78 version of blender.

Thank you.

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ If you have a solution, please use the answer box below instead of editing your question. $\endgroup$ Jul 17, 2017 at 11:45
  • $\begingroup$ Just for the record: 1920x1080 is not 4x3 ratio, but 16:9 $\endgroup$
    – user1853
    Jul 17, 2017 at 13:55
  • $\begingroup$ Hey there Ray, aha, ok, thank you, i will use answer box, me, noob on this exchange thing... Hello cegaton, i meant i have different aspect ratio clips, some are 16:9, others are 4:3, does this satisfy you? $\endgroup$ Jul 18, 2017 at 15:52

1 Answer 1

1
$\begingroup$

As it turns out, blender is just fine, and the problem was in mplayer, something that or other, xv, x11 thingy... i took videos on other machines (linux and windows) and files were working just fine in full screen. So i went after mplayer, and there was this update that required restart of X11...

anyway, i am sorry i took your time, noobs like me are probably the worst kind...

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .