0
$\begingroup$

Please forgive me for asking, I am new to Blender.

While I am rendering I really love my work, then right at the very last second for some reason everything is tinted blue. I have tried changing the Preferences > Solid OpenGL Lights, amongst a number of other things.

I get all pumped up everytime, then WHAM! blueness smothers everything everywhere on the last 1/10 of a second of rendering.

What am I doing wrong?

Color Change at the last 1/10 of a second of render

I added more screen shots in the link because I don't have enough street cred to post more than 2 links :)

Screenshots of Materials & Settings

$\endgroup$
  • 2
    $\begingroup$ Probably you have some composite nodes. These are "triggered" right after rendering. Probably color correction or something like that. It's hard to tell without viewing exact setup :) $\endgroup$ – cgslav Apr 12 '17 at 2:18
  • $\begingroup$ Yep, was about to type exactly that. Please edit your question and provide some details we can look at, like render settings, materials, lighting, and compositor setup. $\endgroup$ – Duarte Farrajota Ramos Apr 12 '17 at 2:19
  • $\begingroup$ I put a link to more screen shots... I am a total noob still... sorry. $\endgroup$ – Christopher Tiller Apr 12 '17 at 4:03
  • $\begingroup$ To me it looks like it may be the compositing shadows setting? $\endgroup$ – Christopher Tiller Apr 12 '17 at 4:11
-2
$\begingroup$

Composite shadowing was the culprit. Shadows were set to be adjusted with a blueish tinge.

$\endgroup$
  • 2
    $\begingroup$ Please consider expanding this, with a better explanation, possibly combined with a screenshot or two of the compositing node(s) you changed. As this stands now, it's more of a comment, i.e. a reply to the comment by LukeD. $\endgroup$ – Duane Dibbley Apr 12 '17 at 5:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.