1
$\begingroup$

Quite some time back I had blender on this very computer and it worked great. Recently, my hard drive crashed and I decided to switch to SSD. I reinstalled blender on my computer and ran it. Now blender always lags seconds behind. It seems like the interface lags a lot.

Basically, if I perform an action, that action won't appear to have done anything until I've performed another action. I'm sure you can see how this makes it virtually impossible to work with blender.

I've looked every where for a solution and have found none. If anyone has a solution, I'd love to hear it.

I'm using a Toshiba laptop running Windows 7, 64-bit. I'm currently downloading a display driver update.

Graphics card is an Intel.

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ Possible duplicate of Blender 2.78 with Windows 10 lags when interacting with the UI $\endgroup$ – Denis Mar 1 '17 at 3:05
  • $\begingroup$ Thanks for the link. I took a look at this but I don't believe I can do the same thing on windows 7. If so I'm not sure how. @Denis $\endgroup$ – AZDev Mar 1 '17 at 3:41
  • $\begingroup$ If you have Nvidia graphics card, open Nvidia settings panel and there you can change individual program settings $\endgroup$ – Denis Mar 1 '17 at 3:55
  • $\begingroup$ My graphics card is an Intel. $\endgroup$ – AZDev Mar 1 '17 at 4:02
  • $\begingroup$ Have you reinstalled graphics drivers after OS reinstall? $\endgroup$ – Duarte Farrajota Ramos Mar 1 '17 at 5:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.