0
$\begingroup$

I've been having an issue with a few models I've been working on that include the edge post processing option turned on.

enter image description here

For some reason some edges can be seen through certain polys.

As you can see on the head of this model you can see the edging that is suppose to be on the other side. I've tried inverting the faces, deleting the faces and re-creating them but it doesn't seem to work. Is there any other option anyone knows besides re-creating that entire section of the mesh?

Thank you!

$\endgroup$
7
  • 2
    $\begingroup$ by "edge post processing" do you mean freestyle ? if it is you should post the line sets you are using $\endgroup$
    – user2816
    Jul 10, 2016 at 17:27
  • $\begingroup$ Sorry I should have clarified. I added a picture in the original post showing what setting I'm using. $\endgroup$
    – Rhyhart
    Jul 10, 2016 at 17:32
  • $\begingroup$ can you upload your blend file? i tried many things and i couldn't have this issue , you can upload the blend file here blend-exchange.giantcowfilms.com $\endgroup$
    – user2816
    Jul 10, 2016 at 18:32
  • $\begingroup$ Yeah, just added it to the post. Thanks for your help! $\endgroup$
    – Rhyhart
    Jul 10, 2016 at 18:39
  • 2
    $\begingroup$ @root please write an answer to move this out of the unanswered list.... $\endgroup$
    – user1853
    Jul 10, 2016 at 19:13

1 Answer 1

1
$\begingroup$

The reason the edges on the back are outlined is because some pieces of the mesh in front are assigned to transparent materials.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.