1
$\begingroup$

well after some time of breaking my head trying to figure out what im doing wrong, i decided to ask. here is the blend file with my different "try's", i just dont know what im doing wrong, every single one has an artifact or a seam, etc

all where baked with xnormal, 1024x1024 8 edge padding 4xaa.

the blend consist of different cubes, a standard one, a bevel one, and a bevel one with a bit more details. (also seam,noseam,sharp, i just had to try every single method..) also the normals are packed in.

well hopefully i could get some help. here is the result of the normals, you can find more into the blend (different try's in different layers) Different Normal Attempt enter image description here

hopefully i can get some help, long time breaking my head with this, sometimes it works with more complex objects, but now i cant even do a simple cube.

Bye!

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Oh dear! you already broke your head? I usually ask before I get to this point $\endgroup$ – X-27 the fluffy unicorn Apr 25 '16 at 3:52
  • $\begingroup$ Hmmm ... don't seems to get what sort of issues you are having with the seams but it all seems alright to me. You mind adding a red circle on the area with issues? $\endgroup$ – hawkenfox Apr 25 '16 at 6:40
  • $\begingroup$ sure, added, also if u open the file u can check from different angles, i just dont know what method to use, if the sharp are used correctly, the difference beetwhen seams and no seams.. (mb my eyes are tricking me) $\endgroup$ – Mathwel Apr 25 '16 at 15:44

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.