3
$\begingroup$

I have just updated to 2.77 version and was very exited about using GPU for rendering fire.

When I tried to render the test scene I got this:

GPU render

Though it should look like this (rendered on CPU):

CPU render

Blender is rendering domain solid black for some reason. I got the following configuration:

AMD Radeon R280x (3Gb)

OpenCL Version 2.0.4.0

$\endgroup$
  • 3
    $\begingroup$ AMD Cards might still have some driver issues and are not fully supported yet as fas as I know... $\endgroup$ – Samoth Apr 6 '16 at 18:59
5
$\begingroup$

At the time of writing, smoke/fire is still currently only supported on CUDA/Nvidia cards.

enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ I asked a question on 2.77 smoke and fire recently, too, that related to your answer on a python script to bake smoke. I use that script, but it stopped working when I upgraded to 2.77. Could you please look at my question here: blender.stackexchange.com/questions/49591/… Thanks in advance. $\endgroup$ – Shady Puck Apr 7 '16 at 22:30
0
$\begingroup$

I have noticed a bug i think , i have a gpu cuda nvidia card, and the render with smoke/fire works fine, IF i only have one smoke domain in the scene, if I add 2 or three they wont render, only the first one. switch to cpu and all render.

$\endgroup$

protected by cegaton Dec 29 '16 at 3:49

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.