2
$\begingroup$

I am having a huge problem with compositing an effect I want. I finally finished animating, now I'm heading to compositing, and I got Glare on before I started animation, because it's difficult to deal with trying to get the desired parameter. Here is my node setup so far. (Note: I will be adding multiple effects than just two.)

obviously done compositing, and Glare is dismissed, Lens Distortion works.

I tried so many things, yet to find out what the problem is. I even searched it up. I tried another composite. Like Transform. Still gets dismissed. What's the problem here? Am I doing something wrong?

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Use only one composite node $\endgroup$ – cegaton Nov 23 '15 at 21:53
  • $\begingroup$ I cant use only one, only one effect can be applied onto a composite node, I cant do two. Got another suggestion? $\endgroup$ – JPMC Nov 23 '15 at 21:55
  • $\begingroup$ @cegaton i cant use only one, only one effect can be applied onto a composite node, I cant do two. Got another suggestion? $\endgroup$ – JPMC Nov 23 '15 at 22:01
  • $\begingroup$ To mix things... use mix nodes . the composite node is the output $\endgroup$ – cegaton Nov 23 '15 at 22:03
  • $\begingroup$ @cegaton I still couldnt get this to work... $\endgroup$ – JPMC Nov 23 '15 at 22:07
3
$\begingroup$

Use only one composite node. Think of it as the output image.

The other nodes can be added after each other or in parallel and mixed in a variety of ways:

enter image description here

enter image description here

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.