1
$\begingroup$

I have an object and I have made a simple animation using it so it is under an armature on the outliner editor.

When I apply a material to this object, I can't see the color of material but if I render the image I can see the correct colored object.

How can I apply a material to an object under an armature and see the result on the screen?

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ Perhaps I don't understand, but an object being parented to an armature shouldn't effect it's viewport rendering. Maybe check your viewport settings in the properties panel. This is what the default looks like. Are you talking about not being able to see proper texturing or shading? In that case try changing your view modes between texture and material modes. These viewport modes apply more accurate views of your scenes materials and lighting effects and will usually show all additional details. $\endgroup$ – Glyph Sep 9 '15 at 17:01
  • $\begingroup$ When I change viewport mode it worked. Thanks a lot. If you write an answer as change viewport mode etc. I will accept it. $\endgroup$ – Ricardo Cristian Ramirez Sep 9 '15 at 17:17
  • $\begingroup$ No problem, I just posted it as an answer. $\endgroup$ – Glyph Sep 9 '15 at 17:30
1
$\begingroup$

To see your materials with proper texturing and shading change your viewport mode to either Texture or Material.

shading pie menu

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.