0
$\begingroup$

When I try to play my game, the scene gets messed up. I think it is better if I show you what I mean.

Image: Incorrect rendering (second image)

The skydome is completely gone and the order in which the models render is completely wrong. I tried a lot of things, but nothing seems to fix it.

EDIT: The problem with the skydome is fixed. I had to flip the normals.

EDIT #2: Here is a link to the .blend file: http://www.mediafire.com/download/lm3i4n78gcok8q2/Station_of_Awakening.blend

$\endgroup$
6
  • 2
    $\begingroup$ probably camera clipping issue, check this : blender.stackexchange.com/a/18291/11431 $\endgroup$
    – Bithur
    Aug 1, 2015 at 14:10
  • $\begingroup$ Thanks, but that didn't fix it. The problem is not the render distance, but the skydome doesn't render at all. $\endgroup$ Aug 1, 2015 at 14:15
  • 1
    $\begingroup$ try to recalculate or flip the normals, else you'd better upload the blend file $\endgroup$
    – Bithur
    Aug 1, 2015 at 14:16
  • $\begingroup$ Yes, thanks, the skydome problem is fixed, but the rest is still messed up. $\endgroup$ Aug 1, 2015 at 14:18
  • $\begingroup$ post a .blend file $\endgroup$
    – Bithur
    Aug 1, 2015 at 14:21

1 Answer 1

2
$\begingroup$

Oh, haha, I guess I figured it out myself. Sorry.

I fixed the problem by selecting GLSL instead of Multitexture in the Properties > Render > Shading menu. Let me show you: Fixed

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ glad you found, i was replacing the materials with a simple one with a grid texture and it would take forever :) (can't see anything but pink!) $\endgroup$
    – Bithur
    Aug 1, 2015 at 14:42
  • $\begingroup$ Thanks for your help, anyway. Thanks to you I fixed the skydome, even though it has some cutoff :P $\endgroup$ Aug 1, 2015 at 14:50

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .