2
$\begingroup$

I have generated a maze:

Top view in wireframe:

[Top view in wireframe]

Solid view:

[Solid view]

For a game I'm making, I need the enemy to follow the player around the maze, but when I try to generate a navigation mesh, nothing happens. (It says theres a Navmesh, but it doesn't seem to be made.

$\endgroup$
1
$\begingroup$

Your mesh is not recognized by blender.It pops an error. It seems like it was corrupted.

I tried changing it by deleting all the top vertices(there are also 4 vertices I think a bit missplaced) but even with the basic scaled plane, the same error pops.

I created a new plane in your file and it worked just fine. I don't know if it is fixable without remaking it from scratch though.

This guy here disagrees: same error

| improve this answer | |
$\endgroup$
  • $\begingroup$ Could it be corrupted because I generated it with a python script? @Lev $\endgroup$ – Jacob_ Jun 12 '15 at 15:03
  • $\begingroup$ I haven't done this to know. But in the blender artist's archive a guy mention the use of an add-on might cause this. And add-ons are like scripts so it could be possible that a script has messed it some how. Start a new blend file, run the script again. Try to generate the mesh. If it fails again, then it could be it. $\endgroup$ – Lev Jun 12 '15 at 16:03

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.