0
$\begingroup$

I'm very confused, I finished my retopology and tried to apply it through the tutorial so then I could rig it, but when I disconnected In Front it became "static". Basically its overlapping on each other that's why it looks staticky.

I tried to solve it for weeks but nothings seems to look right.

This is how it looks with and without In Front in the Viewport Display

enter image description here

enter image description here

enter image description here

enter image description here

enter image description here

$\endgroup$
12
  • $\begingroup$ I'm not sure to understand, once you've finished the retopoogy, apply the Shrinkwrap? Also, what is the Multires for? $\endgroup$
    – moonboots
    Commented Dec 7, 2023 at 14:05
  • $\begingroup$ i applied skrinwrap before too but it was the same for some reasons:( Multires to make model appear more smooth i believe (thats what this guy from tutorial used) $\endgroup$
    – banana
    Commented Dec 7, 2023 at 14:27
  • $\begingroup$ it basically doesn't matter when I'm applying it its still look overlapped on each other and not smooth like staticky $\endgroup$
    – banana
    Commented Dec 7, 2023 at 14:34
  • $\begingroup$ When you say that it is overlapping, do you mean that the low-poly overlaps the high-poly? I'm not sure what's your problem, maybe share your file? $\endgroup$
    – moonboots
    Commented Dec 7, 2023 at 14:37
  • $\begingroup$ drive.google.com/drive/folders/… this is google drive with my blednder file, thank you so muchT_T $\endgroup$
    – banana
    Commented Dec 7, 2023 at 14:47

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .