1
$\begingroup$

This is my first time using Blender and then im trying to make a low poly girl model. After its done, i try to unwrap the model with smart uv project, then go to the texture painting. But the thing is, the paint is only working on the body. And i notice the UV Map is not complete as the UV Map when im unwrapping it. Any help?? (Sorry for the bad English)

enter image description here

$\endgroup$
10
  • $\begingroup$ hello could you please share your file? $\endgroup$
    – moonboots
    May 23, 2023 at 18:55
  • $\begingroup$ Did you have the whole model selected ('A') in Edit mode before unwrapping? $\endgroup$
    – John Eason
    May 23, 2023 at 20:55
  • $\begingroup$ Hello and welcome. Instead of having users go through links and external sites please use the builtin tools to embed images in your post. See How to upload an image to a post? or GIF $\endgroup$ May 23, 2023 at 21:10
  • $\begingroup$ @moonboots okay its done $\endgroup$
    – Nevor
    May 24, 2023 at 2:05
  • $\begingroup$ @JohnEason yes already did $\endgroup$
    – Nevor
    May 24, 2023 at 2:05

1 Answer 1

0
$\begingroup$

If you choose Texture Slots > Mode > Single Images instead of Material, make sure that you've selected the good texture (which is supposed to be Sepatu and not Badan if I judge by the image texture used by your material). Also select the object on which you want to paint (you can't paint on several objects at once). At last you need to make sure that the normals are correctly flipped, select all the objects, switch to Edit mode, select all the vertices and recalculate the normals (ShiftN).

enter image description here

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .