1
$\begingroup$

I am attempting a basic walk cycle for a model I have rigged with Rigify. I am struggling with several things.

Firstly, when I try to apply poses I have saved, they all appear to apply as the same pose - a contact pose. This happens even though in the thumbnail, they are clearly different poses. I have selected all the relevant bones when creating the pose assets.

Secondly, when I hit "create pose asset" from within the Dope sheet, all my previous keyframes disappear, leaving only new ones on the keyframe I've created the asset on.

Lastly, I can't find any way to delete pose assets I've made. Pose library getting clogged as a result.

Any help hugely appreciated. I will add my blend file to this query. The poses I'm struggling with are all of those labelled as "Walk v2".

Screenshot of pose

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ Is there a blend file added to this question? -- Have you created the poses first and do you want now to create a walk cycle from it? Or do you try to create the poses while you create the walk cycle? -- Just a few notes: the pose library only supports single poses for now. In the future, it is planned that you can create short animation strips. For each pose, an action with 1 frame is created. The frame has the keyframes for the selected bones. To create and to apply the pose the bones must be selected. The camera & the Workbench engine is used to create the preview image. $\endgroup$
    – Blunder
    Commented May 15, 2023 at 11:56
  • $\begingroup$ Related question: How to delete pose created in new pose asset library blender 3 $\endgroup$
    – Blunder
    Commented May 15, 2023 at 11:58

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .