1
$\begingroup$

So for some reason when I rotate my rigged object either in pose mode or object mode the mid section in is off kilter when rotated 180. I've attached a video of it in action and a break down of screen shots off all info I felt necessary.

So the oddity happens when I rotated the rigged object either in object mode or pose mode via Z. Now if I rotate it 180 via x then 180 via Z no deformation happens granted the object is upside down. When I then rotated 180 via Y the object is right side up, the deformation happens.

The video I used to rig the spine: https://youtu.be/Erqgl_PQyrk

https://i.sstatic.net/ZAzW3.jpg

https://streamable.com/b2l6yv

blend file

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ hello please share your file: pasteall.org/blend $\endgroup$
    – moonboots
    Commented May 25, 2022 at 20:32
  • $\begingroup$ Please clarify your specific problem or provide additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it's hard to tell exactly what you're asking. $\endgroup$
    – Community Bot
    Commented May 25, 2022 at 21:05
  • $\begingroup$ I've uploaded the blend file and provided more details on the issue: [blend file][1] [1]: dropbox.com/s/pfwx924hh07v72f/error.blend?dl=0 $\endgroup$
    – acerdriver
    Commented May 26, 2022 at 10:37

1 Answer 1

1
$\begingroup$

So found out the root cause it was the the space in the driver that affected it. Originally it was set to world, but when updating it to local/transform space. the oddity corrected it self. video attached show it

Video demostration

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .