0
$\begingroup$

I created a model in blender 2.79b. Unwrapped uv map there. Saved. Then I opened in on blender 3.0. The uv map is gone, and I can't re-unwrap. The uv just not appearing. But it should be there, because when I baked, it follow the older uv map.

Is this a matter of incompatibility?

File : drive.google.com/file/d/16TRVNeN-_8xHLhUXCOEJqnFLBbsDbkmq/view?usp=sharing

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ does it work with 2.9? Maybe share one of your unwrapped object so that we can test? $\endgroup$
    – moonboots
    Jan 12, 2022 at 9:27
  • $\begingroup$ Not working either in 2.9. The UV editing menus is also different when opening this file. The normal is on top, this one at the bottom. $\endgroup$
    – Juan Feju
    Jan 12, 2022 at 9:46
  • 1
    $\begingroup$ It worked for me. I opened ur shared file in both 2.9 and 2.79b $\endgroup$
    – NamanDeep
    Jan 12, 2022 at 9:49

1 Answer 1

3
$\begingroup$

Here in Blender 2.79 enter image description here

and in BLender 2.93 enter image description here

actually Blender 2.8+ have different panel for UV editing And Image Editor, previous versions like 2.79 Used image editor menu for UVs

see the marked icons in the image of blender 2.93, above one is image editor and below one is UV editor

That's why you couldn't see ur uvs because the panel u have opened is Image Editor not UV Editor.

$\endgroup$
1
  • $\begingroup$ You're right! Thank you. $\endgroup$
    – Juan Feju
    Jan 12, 2022 at 10:33

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .