0
$\begingroup$

I am very confused about my rendering output. I'm working on a scene with an ocean modifier used on a plane. I also attached a simple Glass BSDF to it to achieve the desired appearance.

In the "pre-rendering" everything looks fine, but every time I try to render it I get this weird output, some parts of the ocean are rendered correctly, but with the rest it seems that it doesn't apply the Glass bsdf to it.

Download .blend file

This is how the output looks

Settings

Settings

Settings

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ Hello :). There's not enough info provided. It could be material setup, modifier setup, hidden object in a scene or something else. Please add more images to ilustrate your settings and add what you tried so far to solve the issue :). $\endgroup$ Apr 15 at 10:28
  • 1
    $\begingroup$ Also, add the blend file if u can. It will make things much easier $\endgroup$ Apr 15 at 10:40
  • $\begingroup$ Hi! Im sorry :) ive added some screenshots + the blend file! I didnt try much since i dont know where to start. What i tried is to setup everything new, i also played around with tile size and ambient occlusion. $\endgroup$ Apr 15 at 10:52
0
$\begingroup$

I just accidentally found out, i was having a not-displayed older object lying beneath the other object and intersecting at some areas.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.