0
$\begingroup$

I am following a guide on YouTube where I need to use the texture paint. But it is not appearing in my view/ topmenu. Can you please help me to show it in the menu.

This is my view: enter image description here

But this is how it looks in the guides

enter image description here

$\endgroup$
1
$\begingroup$

Your UI is significantly altered from the default. I noticed one tab labeled “game logic“ and I’m wondering if this is actually leftover UI from an old 2.79 blend file. However, the tab you need might be still there. Hover the mouse over the tab area, and then scroll. If you still don’t see the tab, click the little plus tab at the very end, and you’ll see what you need in the “general“ section of the appearing menu.

$\endgroup$
3
  • 1
    $\begingroup$ Great - Thanks! I guess that the imported head might have caused the problems. Can I give you some kind of credit for your good help? $\endgroup$
    – Britt
    Feb 22 at 14:22
  • 1
    $\begingroup$ You can mark the answer as accepted (green tick in the top left) if it solved your problem and upvote the answer if you feel like it :) $\endgroup$
    – Gorgious
    Feb 22 at 14:26
  • $\begingroup$ I wouldn’t think a model import would’ve caused the trouble, but I’m glad the problem’s fixed 😊. $\endgroup$
    – TheLabCat
    Feb 22 at 14:30

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.