0
$\begingroup$

I've been trying to find an answer online but it seems like the problem only happens to me :) The fluid simulation works well up until i try to bake mesh. This never results in any mesh, it takes time to bake but nothing gets added. The only thing that changes is that the bounding box automatically changes size to surround the particles as they move. I hope someone know what I've done wrong. / Alex

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ What do you mean "Bake Mesh"? Baked can be a cache, meshing has just a checkbox and is happening in realtime. What version of Blender you use? $\endgroup$
    – vklidu
    Feb 3 at 17:12
  • $\begingroup$ Hello, could you add a few screenshots of your interface and how you setup your scene ? $\endgroup$
    – Gorgious
    Feb 3 at 18:07
1
$\begingroup$

No mesh just bounding box.

Isn't that because you have set under
Object Properties > Viewport Display > Display as > Bounds?

enter image description here


BTW - What happened to me (when I tried to confirm your issue) is that mesh was generated just around particles. In that case - Save your file first. Under 2.92 if you change Resolution, Simulation method or probably any parametr which restarts cache should solve it as well. In 2.83 LTS it was't even possible run simulation without saving a file.

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ This did the trick! I thought is was supposed to be bounds to not block the simulation. Thank you :) $\endgroup$ Feb 3 at 17:59
  • $\begingroup$ Please consider mark answer as accepted so others can see it from main list and also to stop system pocking question in periods as unsolved. Thank you keep this site organised. blender.stackexchange.com/tour $\endgroup$
    – vklidu
    Feb 3 at 18:10

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.