1
$\begingroup$

First off, I have appended a number of other rigged objects via 'Collections' to Blender files before and they worked as expected. I fact, this human figure was appended before. But, during the course of editing it in project appended into, I made a mess in a variety of ways, including not being about to unhide the armature. So deleted it and appended the figure again. Basically, I am in the same situation as before in that I see in the Outliner the armature, but cannot select it.

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ Are you certain you appended it and didn't link it? $\endgroup$ Jan 10, 2021 at 22:27
  • $\begingroup$ I am sure. I did try linking and had a similar result. $\endgroup$
    – Tim Scott
    Jan 10, 2021 at 23:29
  • 1
    $\begingroup$ I see now that two other figures that I appended to this project file, these though had their cyclic animation done previous to appending, also don't allow me to see/select the bones. I opened an old version of the project file and appended the figure with no problems. It appears that it's a project file issue/setting and not the figure itself or the process of appending it. Any ideas what setting is causing this global elimination of access to bones? $\endgroup$
    – Tim Scott
    Jan 11, 2021 at 0:33

1 Answer 1

1
$\begingroup$

In the end, it was simply that the Bones box wasn't checked in the Viewport Overlay. At least it wasn't something truly disastrous... just a simple oversight.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.