1
$\begingroup$

I USE BLENDER 2.90.0

THIS HAPPENS ACROSS ALL WORKSPACES

Ok, so I'm rendering a simple video with some hue changes (In the VFX tab using masks), and when I was done I tried to render it out, and it goes black in the video. To try and remedy this, since rendering images was working, I rendered as an image sequence and that worked. So I went into the Video Editing workspace (on a new blender file) and imported my image sequence with my audio and the same problem occurred with my FFMPEG output. It looked absolutely fine on the tab where it was rendering, so I have no idea what causes it. I checked compositing because that was my last mistake but nothing there because I never tampered with it.

Images (I blacked some stuff out for privacy reasons)

Image in blender (absolutely fine)

output settings

render output window (absolutely fine)

actual video output, black screen but audio plays fine.

I've tried to fix this but I can't, and a possible fix would be to re-install if all else fails. Hope you people can do your blender magic because I don't have any...

$\endgroup$
1
  • $\begingroup$ i fixed that, i accidentally left it blank $\endgroup$ Nov 15 '20 at 18:58
1
$\begingroup$

I re-installed just in-case but I think what did it was instead of 'Lossless', I tried 'Perceptually Lossless'. I don't know how this fixed my problem but I'm glad it is fixed.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.