0
$\begingroup$

How to remove the clipping in Material Viewport? enter image description here

I've already set the clip view settings. It works on solid viewport but not in material.

enter image description here

$\endgroup$
11
  • $\begingroup$ First - insert images directly into your question (external links are not allowed, they are not permanent), thank you. Second please share your simplified file via blend-exchange.giantcowfilms.com , it can be only a Cube, just issue has to be still there. That is not a Clipping, Clipping erase also grid and that is still there .... so some hidden object or some global alpha in material? $\endgroup$
    – vklidu
    Commented Nov 7, 2020 at 18:34
  • $\begingroup$ I don't understang about global alpha. But I provide the file, maybe you could take a look? Thak you. $\endgroup$
    – Juan Feju
    Commented Nov 7, 2020 at 18:53
  • $\begingroup$ Sorry I cant confirm your issue, on my comp with blender 2.79 is viewport OK in all modes. But what is not correct is animation it self. Opening in 2.92 is animation OK. Hm ... but you probably use some add-on, that I don't have, and it is achieved in newer version by default ... $\endgroup$
    – vklidu
    Commented Nov 7, 2020 at 18:57
  • $\begingroup$ Mmm... Try to click the tranform modifier: Rotate. Usually, it happened after clicking it. I don't use any add on. Just blender as is. $\endgroup$
    – Juan Feju
    Commented Nov 7, 2020 at 19:15
  • 1
    $\begingroup$ Solved. It turns out, the problem was related to VGA. All I do was to update the software AMD Radeon. Thank you, discussing this problem with you has shed some lights. I have this problem for almost a year. And I've searched the internet to no avail. $\endgroup$
    – Juan Feju
    Commented Nov 8, 2020 at 4:58

0

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .