0
$\begingroup$

i have a bug with eevee when i rendering, my volumetric ambiance disappear sometimes without any reason. I noticed it once a sequence was rendered, some frame, totally random, i haven't my volumetric.

Look for exemple frame 187 its ok, 188 bug, i retry instant to render 188, and it's ok.

render frame 187 render frame 188
render frame 188(2)

I think it may be the fact that my object with volumetric shader have a animation, it grows until the camera is immersed in it, and finds the volume. But when this object become static, after on my animation, i have a same problem.

I can't make this volumetric on world, i have already it for ambiance of full scene. My animation it's like putting your head in water.

If somebody have tricks to avoid this, I can save time rather than render bugged frames one by one.

Thx community !

$\endgroup$
2
  • $\begingroup$ I cant fix this bug, really no solutions, but i have found how resolve my problem, using 2 world volume with a mix shader for switch from one to the other. $\endgroup$
    – Pomess
    Commented Aug 18, 2020 at 14:16
  • $\begingroup$ If it is indeed a bug then you should report it so that it gets fixed. $\endgroup$
    – susu
    Commented Aug 18, 2020 at 16:45

1 Answer 1

0
$\begingroup$

I resolve my prob with this configuration of world shaders :

enter image description here

But use volumectric on object is not fixed with Eevee, i have no idea how fix this bug

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .