0
$\begingroup$

I am working on a project that has multiple simultaneous sound files and image video files layered over each other, I'm not sure if this effects what I have to do to output. When I try to render, the output is a file that is the length of my project, but displays a blank screen with no audio. I have the following settings set: -File format: FFmpeg -Encoding: MPEG-4 -Video Codec: H.264 -Output quality: High quality -Audio Codec: AAC I have the file saved in a folder where I know I can find it, and I also do have all of the frames selected in my project from start to end so I know that's not causing the problem. Any thoughts on this issue would be greatly appreciated, thanks in advance! enter image description here

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ Does your System console say anything? What is your resolution? Does the same thing happen if you export as image sequence? $\endgroup$ – tintwotin Jul 24 '20 at 19:35
  • $\begingroup$ @tintwotin Thank you for your response! Forgive my ignorance but where can I check the system console? The resolution is 1080 x 1920, and I was able to render a video that only had one line of audio and video at a time earlier in the day $\endgroup$ – blender_wookie Jul 24 '20 at 21:00
  • $\begingroup$ Related? blender.stackexchange.com/questions/186586/… $\endgroup$ – tintwotin Jul 25 '20 at 5:38

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.