0
$\begingroup$

I am experiencing rendering issues in my current Blender project (V 2.83). When I star rednering, after updating the object flags, Blender displays it has rendered 387/390 tiles (as shown below) although in the image, it is currently rendering the first 3 tiles. I have experienced this issue before and could usually solve it by simply restarting Blender, but this does not help anymore as the issue persists. Is this a bug in 2.83 or what can I change about it? enter image description here

I have rendered previous frames of the animation which are almost identical without problems.

My system specs are as following:

CPU: Intel i7-6500U 2.5GHz

GPU: Nidia GeForce GTX 950M, 2GB VRAM

RAM: 16GB

If I let the rendering run for a while (about 10 minutes), it stops with an error message ("Launch exceeded timeout in cuCtxSynchronize")

Interestingly, when encountering this issue, my CPU is only at about 40% while when rendering normally, both my CPU and GPU are at aroun 100%! (I think this eliminates system problems as the cause of this issue).

Thanks in advance!

$\endgroup$
0
$\begingroup$

It turned out that after restarting my computer and blender a few times, the issue disappears; it was probably just an error of blender. I would however still be interested in what causes this and how it can be avoided.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.