0
$\begingroup$

enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here I started to learn blender on Dell Latitude E7450 with Intel Corei7 in order to participate a contest but after the laptop crashed I switched to Hp Protect Smart with AMD A10-5750M APU with Radeon HD Graphic 2.50 Ghz. I first encountered this problem when running a blender on HP.(If I clicked on cube then it shows the edges).When I switched to the HP I first encountered this problem.Startup cube not show in object mode but if highlight all its vertices then it is displayed in semi-transparent view.After this manipulation, the object is displayed in a translucent manner.It is not over.New objects that i created was same as it except the circle.I don't know how to explain it but I'll show you.What it is?enter image description hereenter image description hereI also became aware of this problem when importing a fbx character model![enter image description here]8Shall you help me please?Here are some similar questions that can help you: Default cube not displayed https://blenderartists.org/t/solved-solid-view-not-showing-the-default-cube/549643/9

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Hello :). Since the A10-5750M APU is from March 2013, there might be some issues with compatibility. Perhaps older Blender versions will work better. $\endgroup$ – Jachym Michal Apr 16 at 20:26
  • $\begingroup$ Thank you very much for that.It works $\endgroup$ – B.Humeniyk Apr 17 at 5:43

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.