1
$\begingroup$

I am trying to make this cool minecraft effect on blender. I've done all the modeling and tracking. In rendered view it looks fine. What it should look like

But it comes out very weird. I am using blender 2.8 for this project. It has nothing to do with the materials, because I changed them around and tested it out. I have a feeling it has something to do with either the movie clip editor, sequence editor, or the render settings.Broken rendered strange image

I've been trying over and over to fix it. While it renders it looks fine, but as soon as it finishes, it comes out with nothing but rendered shadows, but I have not enabled shadow catcher. I have done research and I don't think it is a common problem. If you can help me, please do.

enter image description here

This was the default setup of the compositing nodes.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Please add a screenshot of your compositing nodes. $\endgroup$ – Robert Gützkow Aug 13 '19 at 5:12
  • $\begingroup$ Something must be messed up in your compositor $\endgroup$ – Naman Khare Aug 13 '19 at 5:44
  • $\begingroup$ if all else fails, create a new file and append each component from the old one, one at a time. $\endgroup$ – rob Aug 13 '19 at 12:05
  • $\begingroup$ Eevee or Cycles? $\endgroup$ – AJD Jan 12 at 4:39
0
$\begingroup$

I deleted all of the nodes, and simplified it. Use Alpha over instead of Add.

Fixed

| improve this answer | |
$\endgroup$

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.