0
$\begingroup$

My image is not rendering in cycles render. I can see everything in the rendered viewport but when i do a final render i only see a Black and grey checkered screen. After a while blender will crash.

I have tried to uncheck sequencer and render but same thing happens. All the objects are not hidden and fully seen. I have tried both using f12 and the render image button in the menu to render the image.

Would appreciate if someone can help me out its been a pain trying to figure out the issues ty :)

enter image description here

$\endgroup$
  • 3
    $\begingroup$ With no information on your scene is hard to help you, nobody can guess your scene and settings. Please read carefully through the answers on these pages: Possible causes for blank output on rendering and Why does my object not show up?. Try the proposed solutions. If you still can't solve your problem, then use the edit link at the bottom of your question to add relevant info. $\endgroup$ – cegaton May 20 at 14:46
-2
$\begingroup$

If you have a few View Layers you should properly manage it render settings.

Please share some screenshot with us!

$\endgroup$
  • $\begingroup$ please use comments to request information, not the answers section. $\endgroup$ – cegaton May 20 at 15:33
  • $\begingroup$ ok, but I posted the guess that most likely.. if there'll be a screenshot I can edit the answer, right? $\endgroup$ – RUben May 20 at 18:59
  • 1
    $\begingroup$ You can always use the edit link under your question to add detail. We love detailed answers and anything that might help other users. $\endgroup$ – cegaton May 20 at 20:53

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.