1
$\begingroup$

I'm working on a car model and in viewport render preview, everything looks fine. But when I try actually render the image, the entire color pallet is messed up and the mesh in the grille is the wrong shape. I double checked, but I don't have any imported mesh that could be causing the issue.

$\endgroup$
5
  • $\begingroup$ Please use the edit link at the bottom of your question (i.stack.imgur.com/lXFuK.png) and add more information on how you set up your project, render engine, materials and modifiers. Add images that might help us understand your scene and settings. Also don't crop the images so tight, sometimes there is important infomation in the interface ans settings $\endgroup$
    – user1853
    Mar 22 '19 at 20:15
  • $\begingroup$ Maybe try Properties panel > Data > Geometry Data > Clear Custom? $\endgroup$
    – moonboots
    Mar 22 '19 at 20:19
  • $\begingroup$ Possible duplicate of: Bad Shading on Imported Mesh $\endgroup$
    – user1853
    Mar 22 '19 at 20:26
  • $\begingroup$ CTRL+a apply scale? $\endgroup$
    – rob
    Mar 22 '19 at 21:31
  • $\begingroup$ After some more Googling I figured out a solution to my issue. By removing the mirror modifiers I had on the car, the colors rendered as a solid colors instead of this weird pattern. $\endgroup$
    – mw_gfx
    Mar 23 '19 at 3:00

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.