2
$\begingroup$

I have pressed something, not sure what... and now I cannot preview all of the strips in my video, eg; I can preview sound, but not image. If I add a new clip, then this previews fine.

The strips I can't preview seem to be faded out in the video sequence editor, how do I get it back? see image!

Thank you in advance for your help :)

enter image description here

$\endgroup$
3
  • $\begingroup$ Can we get full interface in image? $\endgroup$
    – Yash
    Mar 5, 2019 at 17:09
  • 2
    $\begingroup$ [H] to hide selected clips. [Alt H] to unhide selected clips. $\endgroup$
    – Leander
    Mar 5, 2019 at 17:11
  • 1
    $\begingroup$ Select your transparent strips and unhide them. Alt+H. $\endgroup$
    – Samoth
    Mar 5, 2019 at 22:30

1 Answer 1

1
$\begingroup$

Just select the faded strips and press Alt+H and the hidden strips i.e your transparent strips, will be unhidden. You probably pressed H which is used to hide.

$\endgroup$
4
  • $\begingroup$ The screenshot looks just like he hid all his strips, so your answer won't help. He has to just select his movie strips and unhide (ALT+H)... $\endgroup$
    – Samoth
    Mar 5, 2019 at 22:29
  • $\begingroup$ @Samooth thanks for letting me know, should I edit my answer with yours or you are answering? $\endgroup$
    – Yash
    Mar 6, 2019 at 4:07
  • $\begingroup$ You can answer that, that's fine for me ;-) $\endgroup$
    – Samoth
    Mar 6, 2019 at 6:47
  • $\begingroup$ @Samooth I have edited my answer, but if I missed something you can edit further! $\endgroup$
    – Yash
    Mar 6, 2019 at 7:52

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .