0
$\begingroup$

I'm following a book on character creation in Blender and I'm currently trying to composite my character within real footage through camera tracking. I'm at a part where I'm trying to set up the character and its shadows in a separate Render Layer and adjust them through Nodes. However, in the book, the two Render Layers have a transparent image showing. They're not showing for me. Also, adjusting things like the RGB curves has no effect. Have I set this up right? Or have I missed something?

enter image description here

Thanks

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ Not all questions need the file. It is easier to find answers if you post images showing the nodes you are using in the compositor. Use the tools from this site to upload images so that they appear as part of your question. See How to upload an image to a post?. Please use the edit link at the bottom of your question (i.stack.imgur.com/lXFuK.png) to modify your post. $\endgroup$ – cegaton Feb 18 at 17:49
  • $\begingroup$ most likely duplicate of: transparent rendered object over tracked background $\endgroup$ – cegaton Feb 18 at 17:53
  • $\begingroup$ Nope, I don't have a transparent object. The object appears in the footage fine. It's the Render Layer image that should be showing something and it's blank. $\endgroup$ – DustyShinigami Feb 18 at 18:00
  • $\begingroup$ No pictures for us to show the issue? $\endgroup$ – cegaton Feb 18 at 18:02
  • $\begingroup$ Okay, so I think the issue was, was that I needed to do a test render, and then transparent images appeared. However, the one for the character's shadows don't. I've still yet to add the rest of the nodes from the book, but I'm pretty sure the shadows should be appearing within the image. $\endgroup$ – DustyShinigami Feb 18 at 18:49

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.