0
$\begingroup$

Sorry if this has been answered elsewhere but I can't find much. When I try to render even the default startup cube, all I get is a blank screen with a few orange crosses in the middle. After some searching, I've found that my Mac's NVIDIA GeForce GT 755M does not support CUDA, which is why when I click on CUDA in Blender user preferences, I'm told 'No compatible GPUs found'. Trouble is, I get this with OpenCL as well. Does this mean that I just can't render anything in Blender? Even when I'm on None, which I assume means it's using my Mac's CPU, I get nothing. Am I missing something? Thanks. What I get when I click Render

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ This question is asked quite often. you can use the [search] box at the top to find similar questions. Please read through the following links that list some of the many causes for blank rendering: blender.stackexchange.com/questions/67490/… and blender.stackexchange.com/questions/53632/… $\endgroup$ – cegaton Feb 18 at 18:00
  • $\begingroup$ Go to the top menu (File, edit, view, RENDER) On RENDER menu select Open GL RENDER image. If you DON´T render what you see on your viewport then there´s nothing else to do but to go back to Blender 2.62 or change computer's graphic card to CUDA support (GTX 770i or above). (even so it´s risky). Play for sure, go for a Titan X card. Happy Blendering. $\endgroup$ – Pierre Schiller Feb 18 at 23:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.