2
$\begingroup$

I have a topping on donuts which are made using particles

  • Viewport mode. if i change some parameters in the particle system, they are spawning correctly.

  • Render mode they all spawn on some exact faces or just don`t spawn at all. This is incorrect.

this is the picture in the viewport enter image description here

and this is how they look in the final render enter image description here

$\endgroup$
  • 1
    $\begingroup$ I see two images of Object mode, or I do not understand the images. Can you show the actual render? I do not see it. $\endgroup$ – atomicbezierslinger Feb 12 at 19:53
  • $\begingroup$ I am only guessing at the Russian in the screen capture. $\endgroup$ – atomicbezierslinger Feb 12 at 20:20
0
$\begingroup$

Lets assume the donut has the same number of particles for the animation.

Make sure the lifetime is large enough such as 400 frames. If I wanted to see all Particles visible from frame 1 to 400

  • All the particles could be emitted in Frames 1 to 2. (Quick Birth)

  • Lifetime can be large as in 400

  • I might [bake] the particles. I might save, close, and open, the file to refresh. Particles can sometimes be out of synchronization. Sometimes change a value by a small amount might help or running the animation from frame 1.

  • Ezvinete. Ya ne ponimaish pa Russki.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.