0
$\begingroup$

So a got a some mesh here: enter image description here And when i click E to extrude it doesn't do it and i get some sort of a division: enter image description here And setting up Origin to Geometry makes the plane dissapear. Any help? Moving the object with G also makes it dissapear.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ I do not understand your use of the word division. Perhaps others do. How did you create this mesh? The image is difficult to read. Or you just might see a proposed answer. $\endgroup$ – atomicbezierslinger Dec 6 '18 at 18:49
  • $\begingroup$ Please upload your .blend here blend-exchange.giantcowfilms.com and update the post. $\endgroup$ – Jan Kadeřábek Dec 6 '18 at 18:51
0
$\begingroup$

You mesh does not appear to be a major time investment thus I suggest

  • Delete the mesh. This may delete a one time mistake.
  • Create a new mesh
  • Fresh Start
  • Try to work with the new mesh

Deleting defective work that has a low time investment and creating a new work can save time. If you have the same defect many times in a row and you report this then we need a different approach.

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Re done the mesh and it works now. Not sure what the problem was, i did some Subdivision smoothing before trying to extrude. Might've been that. $\endgroup$ – Almighty42 Dec 6 '18 at 19:04

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.