1
$\begingroup$

when i have my mesh in edit mode it looks fine:

enter image description here

(look at the concrete seams). But as soon i switch into object mode they get distorted:

enter image description here

I just dont understand why. I had a bevel modfier applied earlier but it is applied as you can see in the modifier tab. Does anybody know a solution?

Thanks in advance!

$\endgroup$
4
  • 2
    $\begingroup$ Please place your images in your question directly. It show more effort on your part. $\endgroup$ Nov 29 '18 at 17:08
  • $\begingroup$ it also fails with an upload error :/ $\endgroup$ Nov 29 '18 at 17:27
  • 1
    $\begingroup$ Do you know how to use GIMP? or other image software at no incremental cost to you? to capture a smaller image showing the same problem. The application window of Blender can be reduced to result in a smaller image size. Your image at the link has other portions not related to Blender. $\endgroup$ Nov 29 '18 at 17:45
  • $\begingroup$ ok ill create a new one. $\endgroup$ Nov 29 '18 at 17:52
0
$\begingroup$

I fixed it accidentally, I just created a new mesh and joined it to the existing one with Ctrl + J and then the UVs updated and were ok.

$\endgroup$
1
  • $\begingroup$ A Fresh Start at low cost is effective. $\endgroup$ Nov 29 '18 at 18:24

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.