0
$\begingroup$

I need help. I was working on my first real animation which involved lightsabers. I wasn’t sure if the character models I was using would work in cycles render, so I tested it out and they worked fine while also a great lightsaber effect. I worked on it and am almost done. But when I start blender to continue all of a sudden the textures don’t appear. When I click textured they still look solid. When I go rendered they are pink. I tried to see what they looked like in blender render and they have no textures at all there! The textures straight disappeared. Can someone please help me.

$\endgroup$
3
  • 1
    $\begingroup$ Possible duplicate of Why are all the textures in my file pink? $\endgroup$ – Duarte Farrajota Ramos Nov 16 '18 at 0:20
  • 1
    $\begingroup$ "when I start blender to continue " do you mean you restarted Blender? If yes did you save the image before closing it? " I tried to see what they looked like in blender render" Blender render and Cycles are different render engines with too different material settings so this is completely normal $\endgroup$ – Mr Zak Nov 16 '18 at 0:30
  • $\begingroup$ Thank you for trying to answer. $\endgroup$ – MBSONIC Jun 17 '20 at 4:59
2
$\begingroup$

Never mind. I figured out what was wrong. Apparently my textures were still downloading on my computer. They didn’t finish downloading. Now it’s working. Sorry.

$\endgroup$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.