0
$\begingroup$

1My animation has a yellow tint to it after I made it an AVI JPEG file.enter image description here

What the video looks like.

enter image description here

What the frame actually looks like.

I made this animation by outputing the frames into a JPEG file, then I put the images into an image strip where I export it as an AVI JPEG. I viewed the final animation using the Movie and TV tool that Windows uses.

I am rendering using Cycles.

enter image description here

If you need any more details please contact me.

Nevermind, I fixed it. It was just the movie player that tinted it.

$\endgroup$
  • 2
    $\begingroup$ Hadn't you asked the same question before? Instead of asking again edit the original question with more information. $\endgroup$ – cegaton May 29 '18 at 23:02
  • $\begingroup$ OK. What information do I still need? $\endgroup$ – opaque_dragon May 29 '18 at 23:10
  • $\begingroup$ Explain in detail what you did. How you are rendering? As an image sequence and then encoding later? What settings are you using? Are the images shown from blender or are you previewing in other software? What settings are you using for color management. Also please read the following link: What should I do if no one answers my question? $\endgroup$ – cegaton May 29 '18 at 23:22
  • $\begingroup$ related: blender.stackexchange.com/questions/101712/… $\endgroup$ – cegaton May 30 '18 at 4:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.