1
$\begingroup$

enter image description here

I have been trying to fix this for a while now and I have NO clue on what else to do. Could someone explain what happened and what I did wrong?

Face Texture? Perfect! Leg Texture? Perfect but for some reason, the torso and skirt isn't okay? I don't understand what is going on with the model to make it mess up like that.

I just find it upsetting how it's so close to perfection but the textures are in the way

enter image description here

enter image description here

enter image description here

enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ @icYou520 okay so, the torso's texture is distorted, it is not supposed to look like that. imgur.com/a/CoPSmuu it should look like this. You see, most of the textures are okie dokie, it just not those two parts. I already fixed the hair but I can't fix the body textures $\endgroup$ – SynthTee May 14 '18 at 20:09
  • $\begingroup$ @icYou520 that's understandable, I got a bit too desperate and couldn't think rip. Will edit the post! $\endgroup$ – SynthTee May 14 '18 at 20:17
  • $\begingroup$ after looking at your edit, I am almost positive that its because the uv layout is off on the torso and skirt. I would leave the windows open how you have it on the last picture and grab the faces (or vertices in the UV editor window) and move them around and you should see it update on the model itself. I think you just need to clean up the unwrap a little bit. Maybe one of the more knowledgeable people here can help a little bit more. This is just my best guess. $\endgroup$ – icYou520 May 14 '18 at 20:29
  • $\begingroup$ @icYou520 Thank you for trying to help! I was thinking about that but I wasn't 100% sure. I will try to move it around a bit. $\endgroup$ – SynthTee May 14 '18 at 20:30
  • $\begingroup$ Im not sure if you need more points to upload a blend file but if you want to try I can take a look at it blend-exchange.giantcowfilms.com $\endgroup$ – icYou520 May 14 '18 at 21:24
1
$\begingroup$

Ok I fixed your blend file for you.

This is a terrible answer and maybe the mods will erase this, Basically the uv's were off and it was too much trouble to manually try to fix them all. So I just erased half of your mesh and then added a mirror modifier so the texture exactly matches on both sides.

enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Thank you so much, dude! It looks so much better now :) I need to give you something one day. You really helped me out here. $\endgroup$ – SynthTee May 14 '18 at 22:15
  • $\begingroup$ Just click the green check mark and we are all good! glad I could help $\endgroup$ – icYou520 May 14 '18 at 22:16
  • 1
    $\begingroup$ the pain is finally over and now I can start planning on how to rig the model! thank you once again. $\endgroup$ – SynthTee May 14 '18 at 22:19

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.