0
$\begingroup$

I am having this problem that i set up everything right for the displacement (I think) but it is still not working. I am making a paper texture and I just need some help.

I have the mapping done with the texture Coordinate. That is hooked up to a noise texture and then in the Voronoi texture. After that all I hooked it up in the displacement and nothing is working.

If you want you can look at the file: https://drive.google.com/drive/folders/1gdmaL9oywBdCL1RgjhnlAxtroULAkqlU?usp=sharing

I have a plane set up for the material on the second layer. On the first layer my whole project is setup. So you only need to have a look at the first layer.

Note that the texture itself isnt hooked up yet to the material output and that is because i needed to check if the displacement texture looked right. enter image description here

click on the image to view the nodes bigger

enter image description here

enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ could you upload some screenshots of your node setup and settings? don't rely on people downloading your file. $\endgroup$ – bstnhnsl May 7 '18 at 8:45
  • 1
    $\begingroup$ Please use the edit link at the bottom of your question (i.stack.imgur.com/lXFuK.png) and use the tools from this site to upload images so that they appear as part of your question. See How to upload an image to a post? $\endgroup$ – user1853 May 7 '18 at 16:38
  • $\begingroup$ Did you set the feature set to "experimental"? Did you set the displacement to "true" or "both"? $\endgroup$ – user1853 May 8 '18 at 18:14
  • $\begingroup$ No I didn't set the feature to experimental and I cannot find the place where I can change the displacement setting. I have looked for it because I am following a video on yt for this material but the place where the yt video changed it there wasnt such a feature for me $\endgroup$ – sandoh314 May 10 '18 at 13:25
  • $\begingroup$ I just set the feature set to experimental and restarted Blender but I dont see a displacement option under the object data panel $\endgroup$ – sandoh314 May 10 '18 at 13:31